tiistai 9. lokakuuta 2012

Ei muuta kuin kirjoittelemaan

Nyt alkaa rakenteet olla kunnossa täällä blogissani ja googlen seurantapalikat kohdillaan. Seuraavaksi alan vain hiljalleen luomaan tekstiä blogiosuudelle ja keräilemään materiaalia blogin välilehdille.

Joillekin voisi nousta kysymys huulille että miksi näin? Siihen pystyn helposti antamaan vastauksen jota mutustelin ennen tämän perustamista.

Ensinnäkin tämä blogi on itselleni linkkialusta eri työnhaku portaaleihin ja muistuttamaan perustavaa laatua olevista lainalaisuuksista hakiessani töitä sekä eri tapoja tulla esille massasta hakemusten joukossa.

Toiseksi blogi itsessään on tapa nousta esille ja promota itselleni tärkeää tuotetta eli omaa osaamispalettiani työnantaja ehdokkaille.

Kolmanneksi paras tapa sisäistää joku asia tai uutinen kokonaisuudessa kaikkine vivahteineen on kirjoittaa siintä olennaisimmat asiat selkeäksi paketiksi (esimerkiksi blogitekstiksi).

Viimeisen niitin tähän blogiin antoi Proven Antti Niittyvirta omalla Ohjelmistotestaus blogillaan mikä oli itselleni miellyttävää luettavaa sekä viihdyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti